Saturday, April 24, 2010

mr.Frod0 pojaan hateek0o...~

.....skg jam suda mnunjukkn 0345...hmm2.., dlm 2 3 hri ni rase semcm je. mmikirkn diri sndiri...kwn2...mak abah n siblings...org len...3 ank kucin yg br je mnetas minggu lps...4 ek0 ank kucin yg smakin mningkat rmaja...y0mek yg x puas2 sl0ngkar t0ng smpah sbn hari...ape yg aku nk mcekik hri ni...es0k...lusa...ape yg aku nk wat es0k(kite hnya mrancang...)...aku nk tegangkn katil @ biarkn katil aku 2 nmpak lmh gmalai...,

tika aku se0rang diri
ribut memikirkan sesuatu yg aku sendiri
tak pasti...
yg aku sendiri
tak ketahui...
lagu2 yg berkumandang
se0lah2 hanya melalui sahaja
l0rong2 telinga
tiada makna
tiada apa...

...sigh~ @_@

bla aku da melank0link...sket~

sinchan:k0 kna siankn diri k0 sndiri bru ko siankn org len,

aksen kamen:...tp aku kn superhero.kalo aku siankn diri aku sndiri dulu cmne nk samatkn org len yg brada di dlm ksusahn?w0nderpets pn mntk t0long aku...

sinchan:tp aku sian tgk k0 mcm ni...asyik pk org je,

aksen kamen:x pyh nk ksian kt aku...,kalo ko ksian kt aku, aku bkn lg sorg superher0...,

"KUUUKKK....!"

aksen kamen:...baik~

.....aku pndg m0nitor, aku pndg dinding, aku pndg mnusia2 yg sdg meng0rokkan diri di0rg dgn nikmat skali..., xpe2.., diorag ade battle yg diorang nk semuka, so aku x prlu nk mngeluarkn unsur2 kjelesan a.k.a kdengkian...

selamat berjuang, wahai kwn2ku...~

.....byk bnda dlm pale otak aku skrg. piung2...~bile org len dok pk mcm2 xde plak aku nk srabut sm.h03...ish2~ble idup ni xde mslh, rs x mcabar plak.tp ble mslh ade...hmmm...mnusia x pnh puas walau die ade yg tbaek dr ldg pny pn die ttp nk org len pny yg stakat rm5 kt kdai bundle...,

sinchan:...jgn sskali lari dr masalah...

aksen kamen:manade aku lari...

sinchan:dah 2...?

aksen kamen:manade aku lari...aku x tipu ko pn,

sinchan:ye r...aku tw r. x perlu r k0 ulang byk2 kali...jwb je s0alan aku 2...

aksen kamen:ha la...aku x lari.kalo aku lari dr masalah mesti aku da jd mcm mr.Bolt 2...,hebat...huhuhu~

"KUUUKKK...!!!"

aksen kamen:...baik~

.....sdg aku bsiram td, ade plak sek0 lelabah sk0deng baek pny...aku pn fuhhh...fuuhhh.... phhhuuuhhhh....~ dgn niat agr lelabah 2 rase malu sket.hish3...x malu k tgk org bsiram...???lalu lelabah itu dgn pasaan hampa keciwa blari2 lelabah mmencilkn diri. aku pn perhatikn je lelabah tsebut...n dgn x semena2 lelabah itu telah hilang d bwa msuk k dalam mulut sek0 cicak...! gila vavix aku tkujat...!x ku sngka rupenye yg slame ni ku sngkakn nasi rupenye pulut.h03...~nmpknye cicak 2 mmg da lame sk0deng lelabah 2.dgn brani mati cicak 2 lalu btol2 dpn mate aku dgn tekad utk merebut peluang...(w'pun mase 2 ade cicak 2 sek0 je).

ape aku merepek ni...~ xoxoxoxo

.....ape yg aku tgh pk skg ni...?mnaip2 smbil lagu2 indie mmekak kt dlm tinge.~blank, d0wh~serabut2...! da 2 3 hr da jd mcm ni...

sinchan:2 3 hr, 5 hr r ea?

"DUSH...!"

sinchan:....,

lagu CT plak da...mdayu2 bt0l.huk3...,

.....jam da 0510, tp aku x tw ape yg sbenarnye aku nk taip ni sbb aku x tw pn pasaan aku skg...tp wa da x thn da,beb~ade semcm feelin yg aku nk luahkn tp aku x tw pe mnde natang yg cm hrm jadah 2..., aarrgghhhh....~ mgkin tlalu byk bnda2 aku pk smpi da x tw nk luahkn cmne...adeh~

sinchan:weh..., sori psl td yg aku buat kt ko. sori sgt2...,

aksen kamen:psl pe...weh?

sinchan:psl td r yg aku buat kt k0 td...

aksen kamen:...???

sinchan:tgk! buat muke x bsalah...!

aksen kamen:...~

sikap x amek pusin @ mls nk amek pusin?ah...niat d hati x nk pnjgkn, tp niat d hati kwn nk bnda 2 d bncangkn spya x de slh fhm...,s0...kalo jd situasi mcm ni nk ksian kt diri sndiri dl @ org len?diri sndiri xnk bising2 da sbb x nk serabut len tp kwn nk ksiankn kt diri di0rg...hmmm...ni dkatekn lari dr mslh gk k?

~nmpknye da mcm xde hala tuju.sumbat tempe br tw...,

kesimpulannye..., -THE END-

sms:mr.frod0 pnh bpesan...~
"Tuliskanlah apa sahaja tentang diri anda, tentang keluarga anda, tentang ibu bapa anda ataupun tentang orang-orang di sekeliling yang anda sayangi. Ceritakanlah tentang susur galur perjalanan serta perjuangan anda, atau tentang ranjau kehidupan yang pernah anda lalui sehingga memungkinkan anda berada di ambang kejayaan di saat ini."

bliaw gk turut bpesan....,
"Ingat, anda mestilah memiliki kesabaran untuk duduk dan menulis. Jauhilah posting yang hanya bersifat ‘cut and paste’ yang dipungut dari mana-mana bahan bacaan untuk ditampal sebagai hiasan di blog anda."

#dlm esaimen pn d larang sm skx....,

aku tpaksa cut n paste ayt2 mr.fr0do pujaan hatiku spya dpt mnampakkn ape2 yg kabur...,

TATA.
peace, ('_')V


aku dgr ckp ment0r

3 comments:

Frodo Baggins said...

weh!!!
chombi!
hahahahhaha ~~
ni sapa ni?
cakap!!


>>___<<


dah buat blog ke kucing??
cissss ... tetiba wa jadik
pojaan hati? jadah ..


harap maklong, wa bukan gay
wa ske pompuan je
wakakkakaka ...


Big Hugs ((w/pun xtau sapa ..))

Frodo Baggins said...

oiit chombi
up up up up
sila lah tulis smething


>>___<<


tu buka wa yg pesan
tp taiko besar yg pesan
wa cut n paste jugak ...


keh3x ...
lu pnh baca stry christian tu?
ni sapa ni? hahahhaha
pe pun ... kuatkan smngat
n happy slu.


p/s: sblum ni lu ada blog kan?
gaya cam pnh ada blog ... :)


HUgs

ch0mbi wan ken0bi said...

mr.Frodo
>>...ni ppuan r.encik...name pn ch0mbi, >_<"
byk yg nk tulis...tp kadang2 tu diam lebih baik, :)
tQ2~
x pernah ade bl0g...ni r blog yg 1st,