Sunday, November 28, 2010

air adalah water

perkenalkan... ini adalah 'air energy water'


har3...tergelak tergolek bila aku teringat perkataan tu. perkataan yang dah lama aku tak dengar. perkataan yang aku dengar masa aku budak hingus san. ngeh3~

"air energy water"

boleh bayangkan tak bertapa harunya perkataan tu. kalau ben dengar ni...mesti timbul keraguan yang maksima.har3~ tak pulak cakap "air tenaga energy water" atau "air tenaga water" atau "air water energy"...ngeh3...

(menyelit jap)
sekarang ni fenomena ben. wonder why? hek3... sebab gigi puteh, kan?
gigi aku pun puteeehhh....kan?
heeeeee......... (tunjuk gigi)

sebenarnye tak patut gelakkan orang. tapi lawak. hahaha...gelak lagi. hahaha... uhuk3. tak patut2. orang yang aku gelakkan dulu & sekarang ni adalah seorang pak cik tua. tua dah, kalau dulu masa aku budak kecik yang comel, pak cik tu muda lagi (sekarang aku dah besar pun still comel lagi). tapi ada 1 benda aku tak boleh nak pertikaikan tentang kehebatan pak cik ni. dari segi komunikasi memang mabeles. sungguh. (dem! aku kena belajar komunikasi dari beliau untuk mengorat kucing jantan yang hensem lagi mantap) tapi bukan dalam bahasa ben la...(hihihi) bahasa mak kita la. yang aku tak boleh pertikaikan adalah kesungguhan beliau; sekolah takat SRP je, lepas tu berhenti. tapi sekarang hidup senang. bukan dari keluarga senang. anak2 pak cik ni yang dari keluarga senang.

aku da lepas PMR pun tak hidup senang lagi.
af...menujuk puncak~
*aku fulun

perkataan "air energy water" tu keluar masa beliau nak promosi produk, untuk testimonial produk jugak. rakam. mak pak aku yang rakam. lepas tu mak pak aku yang bagi tengok kat aku. mak pak aku yang bagitahu benda tu. mak pak aku yang memupuk sifat2 angker macam tu. miahahaha...

***aku rase beliau tak faham maksud water.

3 comments:

rieyana ynn said...

singah sini jap...;d

Kuman Chaos said...

testimoni yg sengal.. tak bagi perhatian masa cikgu BM ajor dulu tu
Kuman "Murfies Modelling Mandates" Entry

ch0mbi wan ken0bi said...

rieyana
>>...udah, ;p

kuman
>>erk...cikgu bm ajo ckp bi k?

>_<"nyit2