Wednesday, November 24, 2010

I.S.A



ikut.suka.aku

di suatu pagi buta yang hening dan sunyi. kelihatan dua kelibat manusia di dalam gelap. lelaki dan perempuan. sang perempuan terlentang di atas tilam. sang lelaki menunduk ke arah sang perempuan. sang lelaki menyentuh sang perempuan.

jantan : woi...woi..., woi. bangun sekejap.

betina : kau nak apa? ganggu aku tidur la...

jantan : bangunlah sekejap. aku nak mintak tolong kau ni.

betina : tolong apa?

jantan : aku nak mintak kau tolong ajar aku mandi wajib.

betina : heh?! kau tak belajar ke kat sekolah dulu?

jantan : aku lupalah... cepatlah!

betina : sekejap, kau dah buat apa ni? baik kau cakap.

jantan : ala... aku beramas mesra dengan awek aku tadi. cepatlah ajar aku.

*skrip buat semula. nama watak tiada kena mengena dengan aku.

fullamak... aku betul2 tabik spring giler cipan r dengan mamat tu. beliau masih lagi ingat tentang perkara wajib yang mesti dilakukan lepas je beramas mesra. mamat tu buat benda salah n mamat tu buat benda betul.

memang... WUY0OOO0... aku cakap.

"at least dia tahu apa yang patut dia lakukan lepas je dia buat benda tu..."

wut th' hair...?!! semacam menyokong. semacam tak membantah. memang mampus r kalau mak pak mamat tu tahu. ( aku agak je la). hello cik puan, awak ni kan...
.
.
.
.
.
.
nasib baik aku ni baik hati. penyayang. lembut. cik puan tu besar. kalau tak, dengan berbekalkan awan terbang goku, maunya aku hantar cik puan tu pergi masuk sekolah agama balik. jiwa aku suci. sebab tu aku dapat naik awan terbang tu. dalam pjalanan balik tu aku bagi hadiah hikmat pelempang jarak jauh. sebagai tanda kenangan. sebagai cederahati.

"member aku tak kisah walau muka minah tu berjerawat batu sekalipun berbanding muka macam taman rama2 tapi hati macam taman buaya. hati minah tu baik. tapi member aku tu malu sikit dengan minah tu. kalau yang dah tamat tempoh tu dia tak ada kemaluan untuk comolot. yang ni kemaluan dia membesar."

kau ada buka kelab ke? nak join. member ada kena yuran harian tak?

"riaknya aku dapat mengetahui kejadian macam tu. takbur betul bila aku dapat cerita dekat orang."
*lakonan semata2.

ekiusmi... sekalipun minah tu kurang lawa dari aku mungkin, kalau dah stim2 ice2 baby tu tak kira lah lawa ke... dah menopos ke... belum baligh lagi ke... masih hisap puting lagi ke... bila sumting telah divibratekan, on je. no hal.

tolonglah berhenti dari semua tu. korang telah merangsang aku... sampai aku dah rasa macam tak dapat nak tanggung dah. aku teringin nak cuba. serius. dah lama aku teringin nak cuba belasah dekat siapa2 yang buat benda2 macam ni. kenapa aku tak nasihat je? sebab budus lah kalau diorang tak tahu. kalau otak letak dekat lutut sekalipun otak tu ada lagi lekat dekat badan. bukan tercicir kat pokok kelapa.

..ikut suka aku la!

wuyo0o... aku stress.

kiss me~

5 comments:

hamzah ian said...

dem.. seyes gua minat band kiss ni.. argh..

Heidi Shafiq said...

bagus la die masih lg ingat tuhan.. :)

ch0mbi wan ken0bi said...

hamzah ian
>>make up mereka2 buat aku tkesima lama...ngeh~

heidi shafiq
>>alangkah bgus kalau mereka2 ingat tuhan ms kejadian., :B

>_<"nyit2

Fiq said...

kiss kiss die die!!!!

aku suka anak lead vocalis je, ahahahah
Nick!

ch0mbi wan ken0bi said...

fiq
>>suka...nick...?

jeng3~

>_<"nyit2