Sunday, February 27, 2011

cobaan

aku tak ada niat pun nak update hari ni. cuma aku nak testing2 je untuk projek WWW aku... buat satu sistem ada fungsi macam blog.

testing2...? pui~

tapi dalam kesempatan tu, aku nak tunjuk gambar kerja sambilan aku..,


.
.
.
.
.

tada~
keh3..,

gaji tak ada la syiox sangat, tapi aku rasa best. dapat puji2an lagi. koh3~ tapi bila orang dah letak kepercayaan kepada kita kan...

"...untuk minggu depan punya majlis, kami book geng2 awak lagi ye..." aish~

wah...siap book2 lagi. huhuhu... tapi alhamdulillah rezeki yang Tuhan bagi ni.

kalau kena angkat beratus2 dinner plate... goblet... kutleri... etc2
aku masih lagi ada super power,
tapi bila kena rodok hi-heel...
(T_T)

5 comments:

ghost writer said...

its not a small jobs buts its a small peoples..-(Gullivers)

ch0mbi said...

...vry big j0b...n vry 'big' amount of pple.h0ho..~

THE LEKAT LEKIT STORY said...

mesti geng ni comel2.. kan?? kekekeke

ch0mbi said...

comel2
bulat2

ekekeke...

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih